Autódekor

Autódekor2023-09-19T12:50:51+00:00

Mindenféle gépjármű, kezdve egy kis robogótól, egészen a kamionokig kiváló “reklámhordozó felület” lehetőségét rejti magában! Hiszen mozgásban van, nagy méretű és tulajdonképpen, ”ha akarjuk, ha nem” észre vesszük, megfigyeljük utunk folyamán. Akár egy másik gépjárműbe ülve, akár csak a lámpánál állva autósként, vagy éppen gyalogosként. A Kontur Press Design segítségével ezt a lehetőséget kihasználhatja!

autó matricázásAz Autó Dekorációt megtervezzük – kivitelezzük, így Önnek sokkal egyszerűbb!

Cégünk egyedi, esztétikus és ami nagyon fontos: könnyen megjegyezhető és figyelemfelkeltő gépjármű dekorációk tervezését és kivitelezését végzi, immáron sok éves tapasztalattal. A Kontur Press Design azonban nem csak egyedi reklámok és autó dekorációk tervezését és elkészítését vállalja, hanem taxik részére fóliázást is vállalunk (Taxi sárgítás).

Hogy történik egy autó dekoráció?

Minden esetben le kell mérjük az autót és meg kell néznünk a jármű felületét, hogy alkalmas-e a dekorálásra. Az autó felmérése után tudunk konkrét árajánlatot adni.

Miért Mi dekoráljuk a járművét?

  • cégünknél tapasztalt dekorosok dolgoznak
  • minőségi anyagokat javaslunk az autó dekorálásra, számunkra fontos az elégedett ügyfél
  • a későbbiekben is számíthat ránk, mert már régen működik cégünk és még sok évre tervezzük dekorációs tevékenységünket
  • garanciát vállalunk a munkáinkra
  • tartós kivitelezés, hosszú élettartam

Mennyi időt vesz igénybe egy autó matricázás?

kamion dekorálásMinden autónál más és más az idő amire szükségünk van a munka elvégzéséhez. Az autó formája és a matricázás mértéke határozza meg leginkább a szükséges időtartamot. Amikor árajánlatot adunk a gépkocsija bevonására, akkor pontosan megdjuk, hogy mennyi időre lesz szükségünk a munka elvégzéséhez, így Ön megtudja tervezni az idő beosztását, vagy a gépkocsi további útját az napra.

Rendszeresen van motor dekorálásunk, hajó matricázásunk, kamion dekorálásunk, versenyautó dekorálásunk és már repülőt is dekoráltunk már.

Hol történik az autó dekorálás?

Két telephelyünk van, egy Üllőn és egy Budapesten, válassza az Önhöz közelebbit. Fűthető műhelyeinkben, akár télen is tudunk autót matricázni.

Teljes autóbevonást is vállalunk!

Az autódekoráció célja legtöbbször a reklámozás. Teljes autóbevonást sokszor csinálunk dekorálás céllal, vagy azért, hogy megóvja a tulajdonos a gépkocsiját, ezek az autó fóliák karc és fényezésvédő tulajdonságúak.

Autó matricáink – teljes autó bevonásaink tartósak, köszönhetően annak, hogy a matricát plusz védő réteggel látjuk el, lamináljuk, vagy lakkozzuk!

Taxi fóliázás Budapestentaxifoliazas

Eddig 2000 taxit sárgítottunk be Budapesten a Mogyoródi úti telephelyünkön. Kollégáink már csukott szemmel is tudják, hogy kell szépen bevonni sárgára a taxikat. 🙂 Ehhez KPMF fóliát használunk, amire a gyártó 5 év garanciát vállal, de e mellett raktárról biztosítani tudjuk Önnek a BKK által rendszeresített bármelyik matricát is.

kapcsolat

Rendelkezésére állunk az alábbi gépjármű grafikai és fóliázási megoldásokkal:

Teljes bevonás | Taxi sárgítás | Taxi kötelező matricázás | Autó grafika | Flotta ragasztás

AUTÓFLOTTA DEKORÁCIÓ

AUTÓ GRAFIKA, AUTÓ MATRICÁZÁS – FELIRATOZÁS

AUTÓ TELJES BEVONÁS

TAXI FÓLIÁZÁS

A Taxi sárgítást a Mogyoródi úti telephelyünkön végezzük, itt rögtön megvásárolhatja a jogszabályoknak megfelelő Taxi matricákat is és dekorosaink akár gyorsan fel is helyezik a Taxira.

Szeretnél velünk dolgozni?

Írj nekünk!
Go to Top