Egyetlen üzlet sem engedheti meg magának már azt, hogy unalmas, sivár és egyhangú legyen., hiszen ez az a hely, ahol a céggel a szó fizikai értelmében kapcsolatba kerül a potenciális vásárló. Elvárássá lett, hogy egy üzlethelyiség legyen egyedi, esztétikus, hívogató ám mégse giccses vagy hivalkodó. Az üzlethelység funkcióját akkor tölti be ideálisan, ha egyben egy egyedi arculatot is sugároz, amivel kapcsolatban az ott megjelenő vásárlónak pozitívak a benyomásai. Ennek a pozitív benyomásnak a kialakítására a legjobb eszköz a megfelelően kialakított dekoráció, ami nem csak esztétikus, de maximálisan szem előtt tartja az helyiség adottságait is. Az üzlethelyiség dekorációja így nem holmi öncélú “valami” lesz, hanem hozzájárul majd az egész cég egyedi arculatához ahhoz is, hogy pozitívbenyomást tesz a belépő vásárlóra.

A Kontur Press Design abban is segítségére lesz, ha most nyíló üzletét szeretné egyedi megjelenésűvé tenni. Csapatunk az üzlet profiljának megfelelő kreatív és egyedi ötletekkel alakítja majd ki a dekorációt. Amibe, ha belép egy vásárló, akkor az a benyomása alakul ki, hogy nem egy sokadik, olyan profilú üzletbe jár… Cégünk az Ön egyedi igényei mellett a alegújabb trendeket is szem előtt tartja és ha szükséges, akár formabontó megoldásokkal varázsolja valóban egyedivé üzletét, amit majd semmilyen más, üzlettel nem lehet összekeverni.
Rendkívül látványos, új keletű dekorációs megoldást jelentenek a plasztikus grafikák és üzleti feliratok. A polisztirolból kimetszett grafikákat, igény szerint lehet tovább színezni így azok még plasztikusabbá és figyelemfelkeltőbbé tehetők. Ezek segítségével még egyedibb, kontrasztosabb megjelenésű lesz cége logója, feliratelemei. Ezek a grafikák önmagukban is látványos dekorációs elemek.

Kirakat dekoráció megoldásaink:

Egy üzlet kirakatának a dekorálása kézenfekvő, mivel ezzel találkozik először az ügyfél. Erre a célra többféle lehetőséget tudunk ajánlani. A legnépszerűbb a „lyukacsos fólia megoldás”, hivatalos nevén One Way Vision nyomtatható fólia. Ennek az előnye, hogy beengedi a fényt az üzletbe, bentről kilehet látni, míg kintről a nyomtatott reklám látható. Este ha ki van világítva az üzlet, akkor viszont be lehet látni a boltba. Az ablak dekor fóliát lakkal látjuk el, hogy tartós legyen.

Kirakat matrica:

Tartós vinil alapanyagra nyomtatjuk a reklámot, ami akár egyedi formára is vágható. A nyomatot laminálással látjuk el a tartósság maximálása érdekében. Nyomataink UV állóak, ellenállóak a napfénynek, de felhasználástól függően ajánlunk beltérre, vagy kültérre alapanyagot.

Fényvisszaverő fólia ablakra:

A fényvisszaverő fólia jellemzően magakadályozza a belátást az irodába, de lehet hő védő típusú is, vagy akár biztonsági fólia is. Beltéren általában a homokfújt fóliát alkalmazzuk.

REKLÁMTÁBLA

Első kérdésünk: Beltér, kültér, időjárás álló, hova lesz feltéve? A reklámtábla felhasználástól függően többféle alapanygból készülhet, lehet műanyag Ongrofoam amit beltérre ajánlunk (kültéren meghullámosodik a melegtől), Dibond alu szendvicslemez amit pedig kültérre javaslunk. A kültéri reklámtábla – reklám felirat készülhet még vas lemezből is.

A Dibond táblát javasoljuk üzletek kültéri reklámtáblájának, cégtáblának, óriás hirdetőtáblának. Ez a tábla anyag jóval drágább mint a műanyag, de ha fontos a tartósság, akkor ez a jó választás.

PLASZTIKUS DEKORÁCIÓ – HABBETŰ

Látványos dekoráció, amely a síkból kiemelkedik. Alkalmazható beltéren és kültéren egyaránt. 3D habbetű, nem csak betű, logó is készíthető ilyen módon. A 3d betűket egyedi festéssel látjuk el a cégének, vagy az elképzelésének megfelelő színekkel.

A Plasztikus dekorációt ajánljuk Cégérnek a cég homlokzatára, vagy a cég logóját az irodába. A 3D felirat többféle módon meg is világítható, így még látványosabb hatás érhető el.

PLASZTIKUS DEKORÁCIÓ

Teljes körű üzlet dekorálás

Kirakat dekor | One Way Vision Fólia | Habbetű | Cégtábla | Világító doboz | Világító felirat

Budapesti reklámstúdió vagyunk, ezért első számúan Budapesten és Pest Megyében vállalunk üzlet dekorációt, kirakat matricázást.

ÜZLET DEKOR