Egyetlen üzlet sem engedheti meg magának már azt, hogy unalmas, sivár és egyhangú legyen., hiszen ez az a hely, ahol a céggel a szó fizikai értelmében kapcsolatba kerül a potenciális vásárló. Elvárássá lett, hogy egy üzlethelyiség legyen egyedi, esztétikus, hívogató ám mégse giccses vagy hivalkodó. Az üzlethelység funkcióját akkor tölti be ideálisan, ha egyben egy egyedi arculatot is sugároz, amivel kapcsolatban az ott megjelenő vásárlónak pozitívak a benyomásai. Ennek a pozitív benyomásnak a kialakítására a legjobb eszköz a megfelelően kialakított dekoráció, ami nem csak esztétikus, de maximálisan szem előtt tartja az helyiség adottságait is. Az üzlethelyiség dekorációja így nem holmi öncélú “valami” lesz, hanem hozzájárul majd az egész cég egyedi arculatához ahhoz is, hogy pozitívbenyomást tesz a belépő vásárlóra.

A Kontur Press Design abban is segítségére lesz, ha most nyíló üzletét szeretné egyedi megjelenésűvé tenni. Csapatunk az üzlet profiljának megfelelő kreatív és egyedi ötletekkel alakítja majd ki a dekorációt. Amibe, ha belép egy vásárló, akkor az a benyomása alakul ki, hogy nem egy sokadik, olyan profilú üzletbe jár… Cégünk az Ön egyedi igényei mellett a alegújabb trendeket is szem előtt tartja és ha szükséges, akár formabontó megoldásokkal varázsolja valóban egyedivé üzletét, amit majd semmilyen más, üzlettel nem lehet összekeverni.
Rendkívül látványos, új keletű dekorációs megoldást jelentenek a plasztikus grafikák és üzleti feliratok. A polisztirolból kimetszett grafikákat, igény szerint lehet tovább színezni így azok még plasztikusabbá és figyelemfelkeltőbbé tehetők. Ezek segítségével még egyedibb, kontrasztosabb megjelenésű lesz cége logója, feliratelemei. Ezek a grafikák önmagukban is látványos dekorációs elemek.

Teljes körű üzlet dekorálás

Kirakat dekor | One Way Vision Fólia | Habbetű | Cégtábla | Világító doboz | Világító felirat

PLASZTIKUS DEKORÁCIÓ

ÜZLET DEKOR