Az árajánlatot követően, minden esetben kérünk írásos megrendelést, a nyomtatást csak ez után tudjuk elkezdeni. A munkáinkat érkezési sorrendben készítjük el. Az anyagok elkészüléséről az ügyfeleinket e-mail-ben értesítjük.

Gyártás előtt próba ív nyomtatását biztosítjuk, ennek jóváhagyása után reklamációt nem fogadunk el.

Nagyon kicsi nyomtatás megrendelésekor minimál díjat számolunk fel, ez az összeg gépenként eltérő mértékű.

A nyomtatásra küldött anyagokat nyomtatás szempontjából ellenőrizzük, de tartalmi szempontból nem, ezért az ilyen jellegű hibákért felelősséget nem tudunk vállalni.

Grafikusaink max. egy látványtervet készítenek ingyen. Több terv készítése után a megrendeléstől történő elállás esetén az összes grafikai tervet, felmerülő költséget ki kell fizetni.

Autó matricázáshoz az autó személyes felmérése szükséges, csak utána tudjuk elkezdeni a grafikai tervezést – kivitelezést. Autó fólia eltávolítást is kérhet, de nem tudjuk előre, hogy a fólia leszedésekor sérül-e a gépkocsi festése. Ha korábban festették a gépkocsit, vagy glettelték, esetleg régebbi a jármű, akkor biztos hogy a fólia leszedi a festéket is!

Üzlet dekorációhoz minden esetben helyszíni felmérés szükséges.

Garancia: Minőségi alapanyagokat használunk, garanciát az anyagok élettartamának megfelelően tudunk vállalni természetesen megfelelő felhasználás mellett.