Mindenki találkozott már a hétköznapi életben névjegykártyával, jegyzettömbbel, határidőnaplóval, naptárakkal, vagy éppen céges borítékokkal épp úgy, mint ahogy nyomtak már az utcán a kezébe szórólapokat, vagy prospektusokat. Ezek megjelenése sok mindent sugallhat és koránt sem holmi papír áruk. Ezek az eszközök nem pusztán adathordozók, hanem egyben közvetítő eszközök is… Hiszen megjelenésükkel, anyagukkal sok mindent közvetítenek arról, aki azt nekünk adta, akitől kaptuk, vagy éppen amelyik cég prospektusa landolt a postaládánkban. Éppen ezért ezeknek az eszközöknek a megjelenése nagyon is fontos szempont. Ezek az eszközök legyenek esztétikusak és egyediek, ugyanakkor nem hivalkodók és “csicsásak” és egyben lehetnek reklámjai is cégünknek. Ezek az eszközök akkor vannak jól “kitalálva”, ha nem csak az adatokat közlik a másik féllel, de letisztult, igényes megjelenésükkel egyben figyelemfelkeltők és könnyen megjegyezhetők is, amik a maguk módján tovább növelhetik cégünkről a kedvező összbenyomást.

Az ilyen eszközök, ha igényes a kialakításuk, esztétikus a megjelenésük sugallhatják azt, hogy mögöttük egy megbízható, a tevékenységére igényes és precíz cég áll. Esztétikus és egyedi megjelenésük pedig épp azt szolgálhatja, hogy könnyen megjegyezhető legyen a cégünk.

A Kontur Press Design vállalja a fenti termékeknek nem csak megtervezését, de legyártását is, amihez minden technikai feltétel biztosított. A kisebb példányszámú és maximum A/3+ megrendeléseket, műhelyünkben közvetlenül nyomtatjuk, magas színvonalú (XEROX) nyomtatókkal. Ugyan itt tudjuk elvégezni a szükséges kötészeti munkákat épp úgy, mint például a tasakos laminálást, hajtogatást, tűzést és spirálozást.

Digitális íves nyomtatás

Névjegy | Boríték | Levélpapír | Plakát | Wobler | Szórólap | Címke | Füzet