Minden településen egyedi szabályozás határozza meg a taxik küllemi megjelenését. Budapesten kötelező a sárga szín.  Cégünk a szabályoknak megfelelő sárga bevonást tudja biztosítani.

Miért válasszon minket?

  • Budapesti telephelyünk jól megközelíthető
  • nagy az autó bevonás rutinunk, mivel nagyon sok autót fóliázunk
  • műhelyünk fűthető, ezért akár télen is tudjuk a kocsikat fóliával bevonni
  • minőségi anyagokat használunk
  • a munkákra garanciát vállalunk

Mennyi időt vesz igénybe egy taxi besárgítása?

A sárgítás megrendelést követően egyeztetünk egy időpontot a kivitelezésre.  Az autókat egy max. két nap alatt teljesen bevonjuk sárga autó fóliával.

Kiegészítő matricákat is biztosítunk.

Fólia eltávolítás:

Autójáról a régi fóliát is le tudjuk szedni. Minden esetben személyes felmérésre van szükség, mert attól függően, hogy milyen anyag került korábban a kocsijára és milyen régen van rajta változhat az eltávolításhoz szükséges idő.

Vállalnak-e másmilyen autó dekorálást?

Mindenféle autó dekorálás megbízást el tudunk végezni. Dekoros kollégáink a sok – sok év alatt már nagyon sokféle autót dekoráltak, sőt hajót, kamiont és még repülőt is dekoráltunk már. További autódekor lehetőségek

Fontos, hogy minden autót csak is személyes felmérés után tudunk elvállalni. Budapesti telephelyünk címe: 1149 Mogyoródi út 16-20.

Mire figyeljen autó matricázás előtt:

Az autó felületének tisztának kell lennie, sérülés mentesnek, bevonásra alkalmasnak. Csak festett felületre tudunk ragasztani, alapozós karosszéria nem megfelelő.

kapcsolat