Egyedi Póló Készítés

Cégünknél rendelhet egyedi grafikával ellátott pólót, akár egy darabot is, de lehetősége van nagyobb mennyiség rendelésére is. Saját grafikát is adhat a pólóhoz, de akár mi is megszerkeszthetjük.

Ötletek póló nyomtatáshoz:

Pólónyomás saját grafikával egy barátnak a születésnapjára

Fényképes póló ajándékba pl. az unokák fényképével a nagyszülőknek

Egyforma pólók nyomtatása, póló feliratozás: lánybúcsúra, legénybúcsúra, sportcsapatnak, tánccsoportnak, iskolásoknak, egyedi rendezvényhez pl. horgász verseny stb.

Munkaruha emblémázás:

A komoly cégeknél nagyon fontos az egységes megjelenés. A céges logóval ellátott munkaruha jó reklám. Cégeknek vastagabb – tartós pólót is tudunk emblémázni, attól függően, hogy hol fogják használni a ruhát. Fényvisszaverő felirattal is kérheti munkaruháját pl. sárga láthatósági mellény, láthatósági kabát.

A ruhák logózására – feliratozására többféle technológiát alkalmazunk (szublimálás, vasalható fóliás…), attól függően, hogy éppen mire van szükség. Mindegyik megoldásunk tartós.

Hozott pólóra, munkaruhára is elkészítjük a feliratot, de ha az emblémázás közben megsérül a ruha, akkor azért felelősséget nem tudunk vállalni!

Cégünknél többféle színű pólóból választhat, környakú, vagy galléros kivitelt.

Egyes ruhák esetében, pl. ha nagyon nagy az igénybevétel, akkor csak hímzéssel lehet megoldani a ruhák logózását – feliratozását, ezzel kapcsolatban kérje segítségünket.

kapcsolat